Minggu, 09 Juli 2017

ndeso konco ndeso



Yen wis iso ngrasake enake mi letheg mbah Mendes la mbok wis rasah kakehan pertingkah selingkuh golek bakmi jowo liyane.

Kandyani og, cah ndeso kuwi yo koncone cah ndeso kareben luwih gampang nyocoke selerane...

Ewo semono, tak wenehi kebebasan, sak karepmulah, sak bahagiamu, mung siji keyakinanku, ilatmu wis tak cap "teko pisan dadi tuman" dadi ora suwe maneh sliramu bakal teko mrene maneh...

Hahaha...
#salammendes